sach.bg» Приложения» Вградени прахосмукачки за къщи, офиси, работилници

Вградени прахосмукачки за къщи, офиси, работилници

За самостоятелни къщи, за големи апартаменти около или над 200 m2, за офиси, отделни магазини, салони, студия, работилници и други подобни обекти, ние препоръчваме най- напредналите в технологично отношение модели на пазара на вградените централни прахопочистващи системи. Моделите ВАК са достъпни в две различни версии и три различни размера и предлагат идеалното решение, в зависимост от размера, разположението и изискванията на Вашия дом.


ГАМАТА ВАК

Технологичните иновации, приложени с най-модерен дизайн определят двете очертаващи се характеристики на новите модели ВАК. Тази гама от агрегати е специално проектирана, за да отговори на всички Ваши нужди за почистване. Става дума за най-съвременните технологии в централните прахопочистващи системи, произведени от шумо-абсорбиращия материал ABS, а дизайна и концепцията са плод на дългогодишен професионален опит.


ПРО-ТЕКТА

Изискванията за поддръжка на ВАК моделите са сведени до минимум, но въпреки това е внедрена системата за филтриране ПРО-ТЕКТА, чиято фина пластмасова мрежа редуцира натрупването на праха върху картриджния филтър, за да не Ви се налага да го премахвате за почистване толкова често, както при другите модели агрегати.


ИЗИ-КЛИК

ВАК моделите предлагат и системата ИЗИ-КЛИК, механизъм за бързото и лесно освобождаване и повторно монтиране на картриджния филтър след почистване.


НОВ ЗАГЛУШИТЕЛ

Новият заглушител на моделите ВАК е 30% по-ефективен от този на предшестващата гама от агрегати, което прави серията ВАК още по-тиха при експлоатация.

Включената електронна технология и наличието на две различни версии, ДИНАМИК и ДИДЖИТАЛ, както и трите различни модела на мотора, 1.6, 1.8 и 2.4, в зависимост от необходимата мощност, серията ВАК предлага перфектната комбинация от дебит и засмукваща мощност, за да посрещне всички нужди за почистване на Вашия дом.


ДИНАМИК

За по-динамична работа с агрегатите ДИНАМИК оперирайте със старт-стоп бутона разположен на дръжката на ниско-волтовия маркуч, препоръчван с гамата ВАК.


ДИДЖИТАЛ

Благодарение на оборудването си с електроника моделите ДИДЖИТАЛ, предоставят мек старт на агрегата. Така се дава възможност за регулиране на силата на засмукване с помощта на допълнителния бутон разположен на дръжката на маркуча. Тази характеристика на моделите ДИДЖИТАЛ е най-полезна при почистване на завеси, на тапицерии, на неудобни места или на всякъде другаде, където е необходимо регулиране на засмукваща мощност.

Друго много важно качество на агрегатите ДИДЖИТАЛ е LCD дисплея, който предоставя информация в реално време за: мощността, с която работим; ниво на задръстване на филтъра (чрез измерване на разликата в наляганията от едната и другата страна на филтъра); общото количество време на работа на система; електрическата и топлинна защита; нивото на праха в контейнера за боклук; както и всяко необходимо обслужване на агрегата.

Моделите от гамата ВАК са сертифицирана спрямо – CE (сертификат за качество на Европейския съюз), BG (SGS Bauart Geprüft) и ROHS(ограничаване на опасните вещества), а също така преминават тестове за качество в лабораториите Intertek.

Най-модерната гама на централни прахопочистващи системи на пазара.