sach.bg» Приложения» Индустриални и промишлени прахосмукачки.

Индустриални и промишлени прахосмукачки.

Средният период за възвръщане на инвестицията в професионалните централни прахопочистващи системи е 4 години, в зависимост от избраното оборудване, работния ресурс на оборудването не по-малко от 25 години, а на тръбната мрежа - над 40 години.

Подходящи са за хотели и ресторанти, офисни и многофункционални сгради, производствени обекти, в които нивото на чистота, хигиената и времето, необходимо за почистване са от критична важност.

Много по-мощни от конвенционалните прахосмукачки, централните прахопочистващи системи осигуряват по-голяма засмукваща мощност, както и много по-високо ниво на филтрация, засмуканият въздух, също така не се връща обратно в зоната на почистваното място, а се изхвърля на вън от сградата. Друга ключова характеристика е, че обслужването на системата изисква минимална поддръжка и е ограничено само до изпразването на контейнера за прах (препоръчително е той да се изпразва не по-рядко от веднъж на шест месеца).

Открийте предимствата, които могат да Ви предложат централните прахопочистващи системи SACH, както и намалените разходите и икономии, които те носят на бизнеса Ви. Те са с голямо значение за големи организации и за всички видове сгради, където хигиената, чистия въздуха и времето, необходими за почистване, са с висок приоритет.

Нашият опит и професионализъм, съчетани с отговорността ни да търсим правилното решение за всеки проект, независимо от това дали е домашен или професионален, ни позволяват да предложим на пазара гама от най-съвременните и функционални централни прахопочистващи системи. Ние сме в състояние да дадем решение за тяхното вграждане на в хотели, жилищни домове, ресторанти, болници, офиси, магазини, кина, салони за красота, за всяка сграда, предназначена за търговска или промишлена експлоатация.

Ние предлагаме широка гама от продукти, предназначени за проекти, в които големината на сградата изисква осигуряването на специфично оборудване, което да поддържа използването на системата за продължителни периоди от време, както и изисква едновременната работа на повече от един потребител.

За професионалните проекти проучването на специфичните технически особености на обекта е силно необходим.

Свържете се с нас за да ви препоръчаме най-доброто решение на вашите индивидуални потребности.

ЕВОБЛОК

Модели: монофазнен 2.2kW; трифазен 3.3kW с механично управление; трифазен 3.3kW с електронно управление.

Предназначени за големи жилища и малки промишлени обекти, ЕВОБЛОК е централен прахопочистващ агрегат, съчетаващ тежките режими на работа и функционалността на професионалните системи с гъвкавостта и простотата на домашните системи, позволявайки едновременното ползване от двама оператори във всеки един момент.SACH, EVOBLOCK modell, semi-commercial

ЕВОБЛОК се предлага с три различни мотора, монофазен с механично управление, трифазен с механично управление и трифазен с електронно управление (включващо инверторна технология за намаляване на разхода на електричество), всички модели имат механизъм за мек старт.

ЕВОБЛОК представлява перфектната комбинация от мотор, филтър и контейнер в една автономна единица. Мотора на ЕВОБЛОК предоставя интегрирана система за почистване на картриджния филтър чрез контролиране на въздушния поток. Контейнерът за прах е монтиран на колела и се освобождава от стойката с един лост, за улеснено изпразване. Агрегатът изисква минимална поддръжка.

Сепаратори ЕВОДЪСТ


Модели: DC50, DC50A, DC80, DC80A, DC160, DC160A

ЕВОДЪСТ са сепаратори за ефективно филтриране на прах и по-едри отпадъци от засмукания въздух. С елегантен на външен вид, но със стабилни конструкции, те се вписват перфектно в околната среда, за която са предназначени.

Моделите DC50, DC80 и DC160, както и техните самопочистващи еквиваленти, комбинирани с Ево моторна група, осигуряват пълната гама необходима за всички видове проекти.SACH, EVODUST dust separador , Self-Cleaning DC160

Сепаратори за прах ЕВОДЪСТ са оборудвани с двойна филтрираща система, състояща се от две нива, което дава възможност за филтриране на частици по-малки от 5 микрона, с което се гарантира максимална ефективност на филтрация.

Самопочистващите версии предоставят възможност за програмиране на функция за автоматично почистване от оператора, според нуждите на ползване на системата, като по този начин се гарантира минималната поддръжка

Трифазни мотори ЕВО


За цялостното изграждане на централната прахопочистваща система, предлагаме заедно с сепаратора ЕВОДЪСТ и широка гама от мощни трифазни двигателни групи с механично или електронно управление, които да се използват самостоятелно или като част от комбинирана система в зависимост от конкретните изисквания на всеки проект, както и предоставянето на възможност за до 6 едновременни оператори.

Ево електронните моторни групи включват инверторна технология, на базата, на която електромотора работи като мощен електронен осцилатор, който балансира между параметрите на потока, с което се гарантира по умното и оптимизирано консумиране на енергия от системата.

Комбинирането на система с двигател контролиран електронно заедно с механично управляван в една система, позволява да се поддържа перфектният баланс между мощност и разход на енергия, чрез адаптиране на инвертора към използването на инсталацията. Ако дебита в системата е много голям, то оборотите на двигателя намалява и обратно - оборотите на двигателя нарастват. В резултат, на което потреблението на електричество винаги е пропорционално на реалното използване на системата.

Моторна група ЕВО с механично управление

Модели: 2.2 kW, 4.0 kW, 5.5 kW, 7,5 kW

SACH, commercial solutions , EVO mechanical motorРазработихме тази гама от мотори, за да предложим на нашите клиенти професионално оборудване с четири различни мощности, за по-достъпни цени при по-малките инсталации.

Ево двигателите с механично управление са подобрени чрез добавяне на електронно устройство, което позволява прогресивен мек старт на системата, като по този начин се постига намаляване на разхода на ток по време на фазата на стартиране.

Благодарение на мекият старт броя на оборотите, на перките на турбините нарастват постепенно, като по този начин се намалява риска от прегряване в резултат на стреса, причинен от бързото стартиране на турбината, както и намалява механично натоварване върху магистралната тръба от мрежата.

Механичните двигатели могат да бъдат инсталирана индивидуално или в комбинация с двигатели с електронно управление, за да извлечете максимума от технологията. Това предлага постигането на оптимална мощност и ефективност при работата на системата.


Моторни групи ЕВО с електронно управление


Модели: 4,0E, 5,5E, 7,5E

SACH, commercial solutions , EVO electronic motorПредвидени с инверторна технология и механизъм за мек старт, моторните групи Ево с електронно управление, са предназначени за големи инсталации с няколко едновременни потребители, предлагайки възможност за инсталиране на един или повече агрегати в една система комбинирани с двигатели с механично управление.

Непрекъснато регулиране на оборотите на турбината се променя в зависимост от въздушния поток като функция на броя на операторите, използващи системата. В резултат на автоматичното управление се гарантира оптималното ниво на дебита чрез регулиране на скоростта на мотора.

Дисплей разположен на агрегата, позволява програмирането и визуализацията на работните параметри, като например честотата на абсорбцията, честотата на работа на мотора, време от стартирането на системата, процентът на засмукващата мощност в експлоатация, оперативни грешки (претоварвания, скокове в напрежение, прегряване и др.). Централният прахопочистващ агрегат с електронно управление представлява крайното развитие във вакуумните технологии за промишлени и търговски приложения.

За професионалните проекти проучването на специфичните технически особености на обекта е силно необходим.

Свържете се с нас за да ви препоръчаме най-доброто решение на вашите индивидуални потребности.