sach.bg» Приложения» Централни прахосмукачки за апартаменти

Централни прахосмукачки за апартаменти

С широката гама от централните прахопочистващи агрегати за домашно приложение, «САЧ БГ» е в състояние да предложи най-подходящото решение за Вашия апартамент, в съответствие с неговите размери и планировка.

На инвеститорите на големи апартаментни сгради предлагаме вграждане на тръбната мрежа за централна прахосмукачка във всеки апартамент по време на строителството. В продажната цена на апартаментите, в зависимост от степента на завършеност в която се продават, прахопочистващата система може да бъде включена само с вградената тръбна мрежа или цялата система заедно със силовия агрегат.

За малки или средни по разгърната площ апартаменти препоръчваме моделите: "Нова концепция" и "Еко мини", специално предназначени за тези типове домове.

Двата модела са напълно различни в начина на функциониране, но техническите им характеристики отговарят на всички изисквания и предпочитания на потребителя. При "Нова концепция" прахът се събира в ръкавен филтър, а при "Еко мини", направо в контейнера за прах.

НОВА КОНЦЕПЦИЯ

Малък, но силен централен агрегат с изключителна репутация на пазара. Благодарение на компактния си размер, праха се събира в ръкавен филтър, за защита на двигателя допълнително е монтиран микрофибърен филтър.

Имате възможност за монтиране на агрегата в шкаф разположен в кухнята, офиса или мокро помещение в зависимост от нуждите. Основните две предимства на този модел са херметическото затваряне и ниското ниво на шума. Филтърната торба се вади чрез отваряне на предния панел, което означава, че никога няма да сте в контакт с праха. Подмяната й е лесна.

Независимо от малките размери, мощният мотор гарантира максимална ефективност при почистване.

Максимална разгърната площ на апартамента : ≤250m2

Брой на всмукателните клапани: до 4 броя

Продукта е с CE (сертификат за качество на Европейския съюз) сертификат за качество.

Свържете се с нас, за да Ви предложим най-доброто решение за вашия апартамент.

ЕKО МИНИ

В отговор на специфичните искания на клиентите, и като се вземе в предвид успехът, с който се ползва по-голямата, Еко 140 , е разработен модела Еко мини. Агрегатът е само 60 см висок, отпадъците се събират в контейнер, който много лесно се изпразва, когато се напълни. 

Еко мини включва филтрираща система, състояща се от три степени: циклонен конус, антибактериален филтър и филтърен диск, за предпазване на мотора. Тази филтрираща система гарантира максимален живот на електромотора.

Агрегатът включва вграден заглушител, за редуциране на шума, както и светодиоден дисплей, който предоставя информация за минималните изисквания за поддръжка.

С високата производителност и модерен дизайн Еко мини представлява оптималното решение за средни по големина апартаменти и жилища.

Максимална разгърната площ на апартамента: ≤250m2

Брой на всмукателните клапани: до 4-5 броя.

Продукта е с сертификати за качество: CE (сертификат за качество на Европейския съюз), BG (SGS Bauart Geprüft), и ROHS (ограничаване на опасните вещества).

Агрегатът е тестван и от лабораториите Intertek